Featured image for the post

12 . lokakuuta 2016

Polttoaineiden hintaseurantapalvelu Tankille sai jälleen parannuksia mobiilisovelluksiin. Ensimmäiset käyttäjät saivat uudet sovellukset käyttöönsä jo reilu viikko sitten. Uusimmasta versiosta on kirjoitettu mm. seuraavat 5 tähden arvostelut kauppoihin:

  • Aivan huippu. Filtteröintikin omalle käytölle on ihan ykkös juttu.
  • Hienoa tietää, missä halvinta. Hankin jopa ilmaiset pullakahvit valitsemalla omalta suosikkilistaltani tankkauspaikan.
  • Hyvä sovellus. Erittäin hyvä, säästö se on pienikin säästö.
  • Hyvin pelittää appsi. Hyvä appsi, helppo ilmoittaa ja verrata lähellä olevien bensa-asemien hinnat.

Asemien suodatus

Hintaseurannassa onnistuu myös huoltoasemien suodattaminen

Asemien suodatus karttanäkymässä on ollut kysytty ominaisuus. Halusimme suunnitella suodatuksen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi, jotta te käyttäjät ottaisitte ominaisuuden omaksenne. Asemien suodatus kehitettiin nopeasti toimivaksi myös hieman vanhemmilla puhelimilla.

  1. Asemia voi suodattaa asematyypin perustella. Tuetut ryhmät ovat kylmäasemat, miehitetyt asemat, raskaan liikenteen asemat ja veneasemat. Esimerkiksi mikäli haluat bensalaskusta säästyneillä rahoilla käydä kahvilla, niin voit tarkastella ainoastaan miehitettyjä huoltoasemia.

  2. Suodatusta voi tehdä myös ketjujen perusteella. Esimerkiksi mikäli keräät S-bonuksia, niin voit tarkastella ainoastaan ABC-asemia. Tai mikäli käytössäsi on yrityksen tankkauskortti tietylle ketjulle, niin saat muut asemat piiloon.

  3. E85 käyttäjille haluttu ominaisuus on niiden asemien piilotttaminen, jotka eivät myy valittua polttoainetta. Eli toisin sanoen, voit piilottaa kaikki ne asemat jotka eivät myy E85:sta. Kätevää!

  4. Lisäksi suodattimen avulla on nyt mahdollista tarkastella vain suosikiksi merkittyjä asemia.

Muita parannuksia

Sovellukseen on lisätty myös mahdollisuus pitää näyttö päällä jatkuvasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että näyttö ei tummene eikä se lukitu niin kauan kun Tankille-sovellus on aktiivisena/päällimmäisenä. Tämä helpottaa käyttöä, mikäli haluat seurata matkan varrella olevia asemia. Löydät asetuksen, kun menet Profiili -> Asetukset (ratas-kuvake).

Aseman tiedot -näkymän pientä karttaa koskettamalla voit nyt tarkastella omaa sijaintiasi suhteessa valittuun asemaan. Tämä auttaa, jos haluat katsoa missä sinulle tuntematon asema sijaitsee kartalla. Nyt ei tarvitse käynnistää navigointia asemalle nähdäkseen tätä.

Ota uusimmat sovellukset käyttöön

Noin 80 % Tankille käyttäjistä on ottanut jo uusimmat ominaisuudet käyttöön. Mikäli sinä et vielä ole, niin nyt kannattaa päivittää sovellus uusimpaan versioon Apple App Store:sta tai Google Play Store:sta.


Seuraava

Suomessa myytävät dieselöljyt

Useat Suomessa toimivat polttoainevalmistajat ja -myyjät ovat tuotteistaneet Premium diesel-polttoaineensa erityisen nimen alle, kuten Smart Diesel, Pro Diesel...

26 . tammikuuta 2017

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Polttoaineen hinta ja verotus

Yli puolet polttoaineen hinnasta koostuu erilaisista veroista. Näitä veroja ja veroluonteisia maksuja ovat polttoainevero ja arvonlisävero. Verokarhu on iskenyt...

4 . lokakuuta 2016

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!